ارسال شده در: شنبه، 13 آبان، 1385 10:18:04 موضوع: راهنمايي براي طرح سوالات-حتما بخوانيد و بعد سوال مطرح كنيد
با سلام خدمت كاربران گرامي
در اين توپيك تلاش دارم راهنمايي مختصري در مورد نحوه طرح سوالات بيان كنم كه اميدوارم با رعايت آن بتوانيد به جواب سوال خود برسيد:
1- خواهشمندم علايم بيماري خود را فقط بنويسيد و از نوشتن نظرات ساير پزشكان و اينكه به كجاها مراجعه نموده ايد بپرهيزيد.
2- براي دريافت جواب هرگز عجله نكنيد. همكاران متخصص درگيري هاي فراواني دارند ولي وظيفه خود ميدانند كه به سوالات شما پاسخ دهند.
اين حقير علاوه بر جنبه آموزشي دانشگاه و نيز مديريت گروه گوش و گلو و بيني ؛ مديريت دو سايت آموزشي را نيز به عهده دارم و علاوه بر آن در حال تكميل كتاب و چند مقاله هستم اما بازهم تلاش ميكنم در روند جواب به سوالات در حد امكان تسريع كنم.
3- اين تالار گفتمان بيشتر جنبه آموزشي و راهنمايي دارد و قبول كنيد كه نميتوان تشخيص قطعي و درمان فاطع را تجويز كنيم. فقط با معاينه و بررسي كامل ميتوان به اين دو هدف زسيد.
4- قبل از طرح سوالات ؛ ابتدا جستجو را انجام و در صورتيكه موضوع شما مطرح نشده و يا جوابي ندارد آنرا طرح كنيد. مديران سايت به سوالات تكراري و يا سوالاتي كه بدون جستجو مطرح شوند پاسخ نخواهند داد.
5- بعد از طرح سوال حداقل يك هفته صبر كنيد و در صورت عدم جواب ميتوانيد دليل آنرا جويا شويد.
اميدوارم با رعايت اين موضوعات مشكل شما حل و به جواب خود در اسرع وقت برسيد.
دكتر سهراب ربيعي _________________ دكتر سهراب ربيعي
جراح گوش و گلو و بيني
مدير گروه گوش و گلو و بيني
عضو هئيت علمي دانشگاه علوم پزشكي
شما نمي توانيد موضوعي جديد بفرستيد شما نمي توانيد به اين موضوع پاسخ ارسال كنيد شما نمي توانيد نوشته هاي خود را اصلاح كنيد شما نمي توانيد نوشته هاي خود را حذف كنيد شما نمي توانيد در اين بحث رأي دهيد
اطلاعات پزشکی دراین تارنما
صرفا جنبه کمک آموزشی دارند و جایگزین ارتباط مستقیم پزشک و بیمار نیستند.
اطلاعاتی که در
این تارنما ارائه شده است، برای حمایت و آموزش است نه جایگزین راهنمایی و
مشاوره پزشک معالجی که مستقیما در تماس با بیمار است.